Buitenland.

We bieden naast onze panden in eigen land ook een ruim gamma aan panden in Spanje. Ideaal als tweede verblijf of vastgoedinvestering. We hebben meer dan 500 panden verspreid over heel Spanje. Op onze website vind u alvast een beperkt aantal panden terug. Neem contact met ons op voor meer info of om het volledige aanbod te bekijken.

Second Home Spanje is het eerste en enige netwerk in Vlaanderen die kandidaat kopers vanuit Vlaanderen begeleidt voor, tijdens en na aankoop van een eigendom in Spanje.

We maken het verwerven van een eigendom in het buitenland een stap eenvoudiger.

Second Home Spanje staat er garant voor dat we elke kandidaat koper ‘ontzorgen’ bij aankoop van eigendom in Spanje.

We zijn dan ook een netwerk van erkende vastgoedmakelaars (vestiging in België en erkend door beroepsinstituut) die werken vanuit Vlaanderen naar Spanje.

Eén van de grote voordelen bestaat er uiteraard in dat wij kunnen starten met een voorafgaand persoonlijk gesprek in België om van hieruit de behoeften, wensen en budget in kaart te brengen zodoende verschillende woningen te selecteren waar de klant (ook) op lange termijn gelukkig en tevreden zal zijn.

De potentiële koper maakt vervolgens ook kennis met de persoon die hem zal begeleiden gedurende gans het proces en dit schept uiteraard een vertrouwensband, nodig voor aankoop in buitenland.

Second Home Spanje heeft wellicht een woning voor elk type eigenaar en elk budget.

Woningen voorzien van alle faciliteiten en uiteenlopende eigenschappen om er het hele jaar door of slechts tijdelijk in te wonen, woningen om tot rust te komen en vooral te genieten.Buitenland.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x